آخرین وضعیت مصدومان تیم سپاهان انجام شد.
به گزارش شبکه ورزشی لحظه؛ امین حزباوی، مدافع تیم سپاهان که با دو مصدومیت از ناحیه عضله ساق پا مواجه بود، از امروز دوشنبه در تمرینات گروهی سپاهان شرکت کرد و مشکلی برای حضور در بازی روز پنجشنبه 16 اسفند مقابل استقلال خوزستان ندارد.
هادی محمدی و کاوه رضایی که با مصدومیت مواجه بودند، از هفته گذشته به تمرینات تیم اضافه شدند و در حال حاضر مشکلی برای همراهی تیم در دیدارهای پیشرو ندارند.
محمدمهدی محبی، بازیکن تیم سپاهان که در دیدار مقابل ذوبآهن اصفهان از ناحیه رباط داخلی پا دچار کشیدگی شد، از هفته گذشته فرایندهای درمانی خود را آغاز کرده و دو هفته دیگر از میادین به دور خواهد بود.
ابوبکر کامارا، دیگر بازیکن سپاهان که در بازی مقابل ذوبآهن اصفهان به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ تعویض شد، تا سه هفته دیگر از میادین به دور خواهد بود.