آمریکا هنوز به تیم ملی والیبال ایران ویزا نداده است

هر لحظه احتمال تغییر برنامه تیم از یک هفته قبل از لیگ ملت‌ها تاکنون وجود دارد.

به گزارش گروه ورزش شبکه لحظه؛ هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۳ از ۱۳ تیر به میزبانی آناهایم آمریکا برگزار می‌شود اما بنا بر اعلام فدراسیون والیبال ایران، کشور میزبان هنوز برای تیم ملی ایران ویزا صادر نکرده است.

فدراسیون جهانی والیبال ضمن همدردی و ابراز نگرانی با فدراسیون والیبال ایران از عدم همکاری کنسولگری آمریکا در آنکارا گلایه کرده و روشن نبودن تکلیف ویزای ایران برای هفته سوم لیگ ملت‌ها، برنامه آماده‌سازی تیم ایران را در هفته‌های دوم و سوم را نیز بر هم زده است و هر لحظه احتمال تغییر برنامه تیم از یک هفته قبل از لیگ ملت‌ها تاکنون وجود دارد.

همچنین نبود دو بازیکن اصلی ایران به نام‌های امین اسماعیل‌نژاد و آرمان صالحی در هفته سوم در آناهایم به دلیل ثبت نشدن مدارک برای صدور روادید از سوی آمریکایی‌ها، دلیل دیگری بر وجود جنگ روانی آمریکا علیه ایران در خارج از زمین والیبال و روح ورزش است که باید عاری از بازی‌های سیاسی و سیاست باشد.

انتهای پیام /