استقلال ترس را به جان قطری‌ها انداخت

اگر الریان ضعفی از خود نشان داد مقابلش حریفی خطرناک می‌بینید که بازی را به نفع خودش تمام خواهد کرد.

به گزارش گروه ورزش شبکه لحظه;  نشریه معتبر قطری نوشت استقلال با 2 قهرمانی در آسیا پرافتخارترین تیم ایران در قاره کهن است و همیشه رقیبی خطرناک بوده است.

استقلال فردا(سه‌شنبه) میهمان الریان در ورزشگاه احمد بن علی قطر خواهد بود. آبی‌های پایتخت با 6 امتیاز در رده هشتم جدول مرحله گروهی قرار دارند و این مسابقه برای آنها بازی مرگ و زندگی است و پیروزی در این بازی صعودشان را قطعی می‌کند.

نشریه معتبر قطری گزارش می‌دهد که استقلال هرچند شانس کمی برای صعود دارد ولی با تمام قوا وارد زمین خواهد شد و از کمترین لغزش الریان نهایت استفاده را خواهد کرد تا ورق را به نفع خود برگرداند.بر اساس گزارش الرایه، استقلال در ترکیب خود عناصری دارد که در هر لحظه از مسابقه می‌توانند روند بازی را تغییر دهند و اگر الریان ضعفی از خود نشان داد مقابلش حریفی خطرناک می‌بینید که بازی را به نفع خودش تمام خواهد کرد.