اسکوچیچ: به خاطر برخی حرکت‌های احمقانه‌ای که از بعضی‌ها سر زده متاسفم!

دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز، پس از پیروزی تیمش برابر الشرطه عراق در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا، در نشست خبری بعد از بازی درباره شرایط تیم، عملکرد بازیکنان و وضعیت زمین ورزشگاه یادگار امام تبریز سخن گفت.

به گزارش گروه ورزش سایت لحظه دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور تبریز پس از پیروزی تیمش مقابل الشرطه عراق در لیگ نخبگان آسیا، با وجود ابراز رضایت از نتیجه، تأکید کرد که کیفیت بازی و شرایط زمین مطلوب نبوده است. او گفت گاهی لازم است تیم برای حفظ مسیر موفقیت با چنگ و دندان بجنگد و این پیروزی را به هواداران تراکتور تقدیم کرد.

دراگان اسکوچیچ پس از پیروزی تیمش مقابل الشرطه عراق در نشست خبری اظهار داشت: وقتی نمی‌توانید موقعیت زیادی ایجاد کنید، مسلماً برد راضی‌کننده‌ای برای من نیست. ترجیح می‌دهم تیمم مالکیت توپ را در اختیار داشته باشد، اما وقتی نمی‌توانیم موقعیت زیادی ایجاد کنیم، پیروزی برای من دلچسب نیست.

وی در ادامه افزود: در نیمه اول نتوانستیم چندان موقعیت ایجاد کنیم، اما گاهی باید بردها را با چنگ و دندان به دست آورد. می‌دانید که ایگور پوستونسکی و محمد نادری در تیم من جای‌شان خالی است. ترابی هم تازه از مصدومیت برگشته و محرمی نیز هنوز به سطحی نرسیده است که بتواند ۹۰ بازی کند. بازیکنانی هم که امسال به تیم ما آمدند زمان می‌خواهند که خودشان را با دیگران تطبیق دهند. قبل از بازی این را گفتم، ولی شاید خیلی‌ها باور نکردند. تیم حریف تیم بسیار خوبی است و نتایج آنها اصلاً نشان‌دهنده کیفیت‌شان نیست.

 

سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز خاطر نشان کرد: باید به تمام بچه‌ها تبریک بگویم؛ خصوصاً علیرضا بیرانوند که عملکردی استثنایی داشت. خیلی برای او خوشحالم. خصوصاً اینکه گل برد ما را هم مهدی ترابی زد. ما در مقطع حساسی هستیم که بازیکنان مصدومان‌مان در دسترس نیستند و جایگزین‌ها هم برای رسیدن به شرایط ایده‌آل به زمان نیاز دارند. به هر حال برد مهمی بود. به همه کسانی که به تراکتور عشق می‌ورزند تبریک می‌گویم. می‌دانم که برد چشم‌نوازی نبود، ولی گاهی باید با چنگ و دندان پیروز شد.

اسکوچیچ در پاسخ به سؤالی درباره کیفیت زمین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز تصریح کرد: نمی‌توانیم بگویم که زمین الان کیفیت خوبی دارد. نمی‌دانم پروسه تکمیل این چمن در حال انجام است یا نه، ولی مطمئنم الان کیفیت خوبی ندارد. موضوع دیگر این است که زمین تمرین ما وضعیتش کاملاً متفاوت از این زمین است. چمن آنجا به سبک دیگری است. مدام جابه‌جایی بین اینجا و آنجا باعث می‌شود احتمال مصدومیت بالا برود. اینکه شرایط چمن بهتر خواهد شد یا نه، نمی‌دانم ولی مطمئنم الان شرایط مطلوب نیست.

 

وی همچنین تأکید کرد: اگر پیشرفت در چمن حاصل شود که هیچ، اما اگر این اتفاق نیفتد باید دنبال راه‌حل جایگزین برویم. ما باید بدانیم که هواداران برگ برنده ما هستند و می‌خواهیم از حضور آنها بهره‌مند شویم، اما اگر درباره کیفیت چمن صحبت کنیم، به نظرم از دور هم قابل تشخیص بود که کیفیت خوبی ندارد. من باید تأکید کنم که متخصص این موضوع نیستم و نمی‌دانم بهتر می‌شود یا نه. حتی در نیمه اول به نظر می‌رسید بیشتر از اینکه حریف کار را برای ما سخت کند، بازیکنان با زمین بازی مشکل داشتند. بازی در فضای کوچک روی چنین چمنی غیرممکن است.