بازیکنان فوتبال یا کنشگران اجتماعی؟ انتظار هواداران فوتبال به‌جا است؟

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه لحظه؛ مساله حق ورود زنان به ورزشگاه های فوتبال در ایران وارد فاز تازه ای شده است. بعد از درگذشت سحر خدایاری هوادار استقلال، واکنش های بین المللی به این ماجرا آنقدر زیاد بود که دیگر نمی توان این موضوع را منحرف کرد و یا وارد جریان دیگری کرد.

سحر خدایاری هوادار استقلال بود که در سال 1397 در دیدار استقلال و العین از سری رقابت های لیگ قهرمانان آسیا قصد داشت وارد ورزشگاه آزادی شود که با ممانعت ماموران ورزشگاه این قضیه به درگیری کشیده می شود و سحر برای مدت 4 روز بازداشت می شود.

بعد از این اتفاق و شائبه محکومیت وی در زندان به مدت شش ماه، او خودسوزی می کند و بعد از 10 روز به دلیل سوختگی بالای 80 درصد در بیمارستان فوت می شود.

در فضای مجازی واکنش کاربران توییتر و اینستاگرام حمایت از دختر آبی و انتقادی تند بازیکنان مشهور تیم های استقلال و پرسپولیس است.

کاربران فضای مجازی عقیده دارند بازیکنان فوتبال باید نسبت به این اتفاق اجتماعی واکنش صریحی از خود نشان دهند اما فوتبالیست های ایرانی بارها نشان دادند که نسبت به چنین وقایعی اتفاقا روزه سکوت می گیرند و در بهترین حالت با انتشار یک پست اینستاگرامی موضع خود را به صورت خیلی کمرنگ مشخص می کنند.

فرهاد مجیدی پیشکسوت و اسطوره باشگاه استقلال که در حال حاضر سرمربی تیم امید نیز هست، بعد از درگذشت سحر خدایاری تنها با انتشار یک پست 2 خطی درگذشت او را تسلیت گفت و نسبت به عدم ورود زنان در ورزشگاه هیچ واکنشی نشان نداد!

سایر بازیکنان فوتبال نیز واکنشی بهتر و پررنگ تر از مجیدی نداشت به جز مسعود شجاعی که همیشه از چنین موقعیت هایی برای بیان انتقادات خود به خوبی استفاده می کند و از معدود بازیکنان ایرانی است که در کنار وریا غفوری حرف دل مردم را در فضای مجازی به گوش مسئولین می رساند.

خبرنگار: سپهر خرمی