بازیکن مد نظر سرخابی ها سپاهانی شد

باشگاه سپاهان با دومین بازیکن هم به توافق نهایی دست یافت تا خط هافبک خود را قوی‌تر از قبل کند.

به گزارش گروه ورزش سایت لحظه سپاهان در روزهایی که خروجی‌های پرشمار و سرشناسی دارد، فعالیت نقل و انتقالاتی خود را هم با سرعت و البته در سکوت پیش می‌برد و در حالی که گفته شده تاکنون قرارداد عارف حاجی‌عیدی، ستاره دو فصل اخیر آلومینیوم اراک را نهایی کرده، حالا با یک شاگرد دیگر سیدمجتبی حسینی هم به توافق رسیده است.

محمدمهدی لطفی که نمایش درخشانی در چهار سال اخیر در پیکان و آلومینیوم زیر نظر حسینی ارائه داده و در دو پنجره نقل و انتقالاتی گذشته هم مدنظر استقلال و پرسپولیس قرار داشت، با توجه به اتمام قراردادش با اراکی‌ها پای میز مذاکره با باشگاه سپاهان نشست و خرید بعدی طلایی‌پوشان خواهد بود.

هافبک- وینگر تکنیکی و جوان که در دوران حضور مهدی لیموچی در آلومینیوم و پیکان هماهنگی زیادی با این بازیکن در سمت چپ زمین داشت و عملکرد این دو بازیکن در کنار یکدیگر قابل توجه بود، حالا مسیر هم‌بازی سابق خود را پیش گرفته و یک سال پس از انتقال لیموچی به سپاهان، در آستانه پیوستن به این تیم است.