پیشکسوت استقلال از عملکرد بختیاریزاده در این تیم دفاع کرد.
به گزارش گروه ورزش شبکه لحظه; استقلال دیروز (جمعه) در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال مقابل مس رفسنجان به تساوی بدون گل رضایت داد. پس از این دیدار سهراب بختیاریزاده سرمربی موقت استقلال از سمتش استعفا کرد.
منصور رشیدی پیشکسوت استقلال در گفت و گو با ایسنا درباره تساوی این تیم مقابل مس رفسنجان در لیگ برتر اظهار کرد: استقلال برخلاف بازیهای قبلی در این بازی در خلق موقعیت گلزنی بهتر عمل کرد اما همچون گذشته نتوانست در گلزنی موفق عمل کند و این نشان دهنده این است که این تیم در گلزنی مشکل دارد.
او ادامه داد: استقلال باید در ۶ قدم مهاجم تمام کننده داشته باشد که بتواند از فرصتها نهایت استفاده را کند. در همین بازی اسلامی را در خط حمله گذاشته بودند که نتوانست کاری را انجام دهد. باید قبول کنیم در خط حمله بازیکن شوت زن و گلزن نداریم و این مساله به تیم ضربه میزند.
پیشکسوت استقلال درباره نارضایتی هواداران از عملکرد بختیاری زاده در هفتههای اخیر افزود: بختیاریزاده بعد از نکونام چند هفته هدایت استقلال را بر عهده داشت. موسیمانه آمد و پس از رفتن او دوباره سهراب مربی استقلال شد. بختیاریزاده نه در گرفتن بازیکن دخالت داشت و نه در ارنج کردن تیم. الان هم گناهی ندارد زیرا دستش روی نیمکت خالی است.
عملکرد مسعود جمعه در استقلال؟ رشیدی در این باره بیان کرد: از همان روز اول گفتم این بازیکن ضعیف است. باید بگویم بلانکو از این بازیکن جنگدهتر بود. جمعه هیچی از یک مهاجم طراز اول را ندارد. قائدی و محبی و دیاباته را یادتان است واقعا در خط حمله استقلال اعجوبه بودند.
او درباره حضور مربی خارجی برای هدایت استقلال گفت: امسال باید بگذرد زیرا در صورت حضور مربی خارجی باز هم زمان را از دست خواهیم داد. مربی خارجی تا نام بازیکنان را یاد بگیرد فصل تمام شده است. به نظرم باید بختیاری زاده تا پایان فصل بماند.