برد حیثیتی رحمتی برابر تیم سابق/ سومین تساوی پی در پی سپاهان این بار در قائم‌شهر

تیم فوتبال سپاهان برای سومین هفته متوالی از کسب پیروزی بازماند و در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برابر نساجی مازندران متوقف شد.

به گزارش شبکه ورزشی لحظه؛، هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال ایران با سه بازی آغاز شد که در مهم‌ترین بازی سپاهان مهمان نساجی بود و برای سومین هفته متوالی به تساوی رسید و پیروزی را از دست داد. در این دیدار ابتدا طلایی‌پوشان توسط رضا شکاری به گل رسیدند اما در اوقات تلف‌شده کوین یامگا روی ریباند پنالتی از دست رفته‌اش توانست دروازه پیام نیازمند را باز کند و کار را به تساوی بکشاند. دو تیم در ادامه نتوانستند دروازه حریف را باز کنند و به تساوی و تقسیم امتیازهای بازی بسنده کردند.

در دیگر دیدار مهم پنجشنبه ۲۳ اسفند شاگردان مهدی رحمتی در شمس‌آذر قزوین مهمان هوادار قعر جدولی بودند و توانستند در یک بازی پر گل سه بر دو هوادار را شکست دهند و به رتبه سیزدهم برسند. در این دیدار هومن ربیع‌زاده، مجتبی فخریان و عباس حبیبی برای شمس‌آذر قزوین گلزنی کردند و متئو میلار و مجتبی حق‌دوست گل‌های هوادار را به ثمر رساندند.

خیبر خرم‌آباد هم در سومی بازی روز نخست هفته بیست‌وسوم لیگ برتر میزبان چادرملوی اردکان بود و با دو گل رقیبش را شکست داد. محمدجواد محمدی از روی نقطه پنالتی و امیرحسین جدی گل‌های خیبر را در این بازی به ثمر رساندند.

این هفته از رقابت‌ها جمعه‌شب با برگزاری سه دیدار زیر دنبال می‌شود:

مس رفسنجان – استقلال خوزستان
پرسپولیس – ملوان بندرانزلی
فولاد خوزستان – آلومینیوم اراک

در جدول رده‌بندی سپاهان با ۴۶ امتیاز از ۲۳ بازی صدرنشین است. تراکتور با ۴۵ امتیاز از ۲۱ بازی در مکان دوم قرار دارد. پرسپولیس هم با ۴۴ امتیاز از ۲۲ بازی در جایگاه سوم جدول جای گرفته است.