بشار رسن هفته گذشته در مصاحبه با رسانه های عراقی گفته بود بعد از تعطیلی عید فطر راهی تهران می شود اما با گذشت یک هفته از این موضوع وی هنوز به تهران بازنگشته است.
به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه ، تنها مشکل بشار رسن برای بازگشت، پرواز به سمت تهران نیست. از مدت ها قبل به این بازیکن عراقی وعده پرداخت مطالباتش داده شده اما هنوز اتفاقی نیفتاده است.
درواقع اگر امروز هم باشگاه پرسپولیس به وعده اش عمل نکند پرداخت این پول به شنبه و یا هفته آینده موکول می شود.بشار رسن در این سه سالی که پرسپولیس بوده با مدیران مختلفی سروکار داشته و هر بار از سوی آنها برای پرداخت پول با وعده و وعید روبرو شده اما این بار مهدی رسول پناه سرپرست سرخپوشان قول صددرصدی برای پرداخت حقوق معوقه او داده اما تا امروز این وعده ها عملی نشده است.
بیشتر بخوانید :