رضایت هواداران از استقلال یا پرسپولیس!

مقایسه ت دو تیم سرخابی پایتخت مشخص می کند آبی ها دردیدار های اخیرشان از یک نظر خواسته طرفداران شان را بهتر اجرا کرده اند.

به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، تیم های استقلال و پرسپولیس تا اینجای فصل ۰۵_۱۴۰۴ فوتبال به ترتیب ۷ و ۵ مسابقه را در رقابتهای مختلف  برگزار کرده اند که استقلال در این ۷ مسابقه توانسته در ۶ دیدار موفق به گلزنی شود.

شاگردان ساپینتو که لیگ بیست و دوم را با ۵۲ گل زده به پایان برده و لقب بهترین خط حمله فصل را به خود اختصاص دادند تا اینجا با اینکه فقط یک برد(مقابل تراکتور در هفته اول لیگ برتر) بدست آورده اند در ۶ دیدار موفق به گلزنی شده و فقط در مصاف با استقلال خوزستان گلی به ثمر نرسانده اند.

تیم ساپینتو  با ۹ گل زده در ۸۵.۷ درصد مسابقات تیمش موفق به گلزنی شده باشد در حالی که تیم پرسپولیس از این نظر آمار ضعیف تری دارد.

شاگردان وحید هاشمیان در فصل جدید در ۵ دیدار برگزار شده تا اینجای کار که در دو دیدارش هرگز گلی نزدند تنها در 3 مسابقه جمعا ۳ گل به ثمر رسانده اند.

با این شرایط پرسپولیس فقط در ۶۰درصد مسابقاتش موفق به گلزنی شده که در قیاس با ۸۵.۷ درصد گلزنی تیم استقلال در 7 هفته حضورش در میادین مختلف وضعیت بهتری از این نظر داشته و توانسته تاحدی بیش از پرسپولیس نظر مثبت هوادارانش را جلب کند.