تماشاگران پرسپولیس که از دریافت گل از تیم فجر سپاسی خشمگین بودند، علیه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شعار دادند.
به گزارش گروه ورزش سایت لحظه تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۹:۳۰ امروز (دوشنبه) در هفته نخست لیگ برتر فوتبال، در ورزشگاه شهدای شهر قدس پذیرای فجر سپاسی شیراز بود که این دیدار به تساوی یک – یک انجامید.
پس از پایان نیمه اول که با برتری یک بر صفر فجریها همراه بود، هواداران پرسپولیس علیه رضا درویش مدیرعامل این باشگاه شعار دادند و خواستار جدایی او از جمع سرخپوشان شدند. این شعارها در نیمه دوم و هرچه به پایان بازی نزدیکتر میشد، شدت میگرفت.
رحمان رضایی و آنتونیو مانیکونه، مربیان تیم ملی فوتبال کشورمان در استادیوم شهدای شهر قدس حاضر شدند و این بازی را از نزدیک تماشا کردند؛ اتفاقی که در بازیهای فصل گذشته نیز شاهد بودیم. امید روانخواه سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان نیز در ورزشگاه حضور داشت.