دارنده 7 بازوبند پهلوانی کشور گفت: مسئولان ورزش کشور هنوز سکههای سال 97 ما را ندادهاند.
جابر صادقزاده که میهمان برنامه امروز (21 اسفند) دایره طلایی بود، گفت: ابتدا تشکر کنم بابت اسم این برنامه، که واقعا قهرمانان کشتی جهان و المپیک این دایره را طلایی کردند. ما افتخار میکنیم که کشتی ورزش اول کشور است و بار همه ورزشها را به دوش میکشد.
وی در مورد چگونگی آغاز دوره قهرمانیاش تصریح کرد: من کشتی را از 10 سالگی شروع کردم. اولین مدال من در وزن 59 کیلوگرم بود که قهرمان کشور شدم و استارت قهرمانی من خورده شد. در حال حاضر سه بار در کشتی آزاد، پهلوانی و ساحلی قهرمان دنیا شدهام. 7 بار صاحب بازوبند پهلوانی کشور شدم که این افتخاری برای ورزش پهلوانی کشور است که رکوردش به نام من ثبت شده است.
این کشتیگیر مازندرانی در مورد اینکه چه شد سمت کشتی پهلوانی آمده، تصریح کرد: هر کسی باید مسیر خودش را پیدا کند، فرقی نمیکند در کدام سنگر باشی، هدف همه قهرمانان بالا بردن پرچم سه رنگ ایران است، در هر رشتهای که باشیم همه در یک سنگر هستیم. من راه خودم را در پهلوانی پیدا کردم. هرچند قهرمان جوانان جهان بودم و حتی در مسابقات قهرمانی جوانان جهان، آسیایی و جامجهانی حضور پیدا کردم. من آن سال افتخار شاگردی علیرضا رضایی را داشتم و حتی یک امتیاز هم نداده بودم اما رئیس فدراسیون یک سری قوانینی برای حفظ کردن قهرمانان وضع کرد که هر کسی قهرمانی آسیا برود مجوز انتخابی مرحله آخر را دارد. یعنی یک کشتیگیر 10 تا آسیایی دارد ولی من یک آسیایی بزرگسالان هم نرفتم و یک مقدار کم لطفی هم شد.
صادقزاده در مورد تمایلش به کشتی پهلوانی گفت: من این کشتی را دوست دارم. به خاطر ضرب و زنگ زورخانه، فرهنگ و آدابش. این کشتی و حضور در گود زورخانه من را آرام میکند. به عنوان یک ورزشکار از اینکه این راه را انتخاب کردم، پشمان نیستم. یک بار دیگر هم به دنیا بیایم، همین مسیر را میروم. مسیر سخت ولی شیرینی بود.
وی در تعریف پهلوانی عنوان کرد: هر چه کوچکتر باشی، بزرگ میشوی. باید نظرکرده خدا باشی، این اتفاقی است که در مورد برخی از ما رخ میدهد و نسبت به آدمهای دیگر مسئولیتی پیدا میکنیم. مثل پهلوان تختی. امثال حسن یزدانی، رضا یزدانی، امیرحسین زارع و… مردم قهرمانان و پهلوانانشان را دوست دارند و حاضرند همه چیزشان را بدهند که قهرمانشان حفظ شود و نکند چیزی کم داشته باشد. قهرمان یک سمبل است. اینکه دیدم حسن یزدانی از اینکه مسئولان در تجهیز مجموعه ورزشیاش حمایتش نکردند، ناراحت شدم. این اصلا زیبنده نیست که قهرمانی که با قهرمانی المپیک، تهِ راه قهرمانی را رفته، گلهمند باشد. مسئولین ما باید حواسشان لااقل به قهرمانانی که نماد شدهاند، باشد.
صادقزده افزود: متاسفانه کم لطفی میشود. نمیدانم مشکل از کجاست، یعنی وزارت ورزش دغدغه ورزشکاران را نمیداند. دیدم علیرضا دبیر در مورد بودجه فدراسیون کشتی میگفت. مسئولان ورزش کشور هنوز سکههای سال 97 ما را ندادهاند.
پهلوان 7 دوره مسابقات کشوری با انتقاد از عدم توجه مسئولان نسبت به این رشته، گفت: ورزش پهلوانی ورزش ملی و مذهبی ماست و باید نگاهی ویژه به آن شود. مسئولان ما انگار به خواب رفتند. زورخانههای ما کم کم دارد خالی میشود، در این زمینه به حمایت نیاز داریم. اینکه سردار باران چشمه به عنوان ریاست فدراسیون انتخاب شده، اتفاق بسیار خوبی است. او با دل و جان کار میکند، روز انتخابات صحبتهای او را شنیدم، دغدغه ورزش پهلوانی داشت. متاسفانه در این رشته پاداشی اصلا برای قهرمانان در نظر گرفته نمیشود و آنها جزو سرباز قهرمان هم حساب نمیشوند و معافیتی ندارند.
این کشتیگیر همچنین در مورد پروسه ساخت تندیسش و نصب آن در محل زندگیاش در قائمشهر تصریح کرد: شهردار وقت زحمت کشید و با اجازه من تندیس ساخته شد ولی شهردار عوض شده و دیگر در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.
جابر صادقزاده به سرنوشت نامعلوم ورزشگاه وطنی قائمشهر اشاره کرد و گفت: دغدغه مردم شهرم ورزشگاه وطنی است. نساجی مازندران مظلومترین تیم لیگ برتری است که بازیهایش را در مشهد میزبانی میکند. مسولان پیگیری کنند ورزشگاه وطنی قائمشهر زودتر ساخته شود تا مسابقات در خود قائمشهر برگزار شود. دلخوشی ما به فوتبال نساجی است، مردم با فوتبال خوشحال میشوند و انرژی مردم در ورزشگاه وطنی تخلیه میشود. این دغدغه بزرگ مردم شهرم است.
وی با اشاره احداث پایگاه قهرمانی در قائمشهر تاکید کرد: همه ما مسئولیتی اجتماعی نسبت به مردممان داریم. من چون در حوزه ورزش فعالیت میکنم پایگاه قهرمانی در قائمشهر احداث کردم که قهرمانان استان و همچنین مردم آنجا تمرین کنند. از حسن رنگرز مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران و فرشید قدمی رئیس اداره ورزش قائمشهر هم تشکر میکنم که آنجا را پایگاه قهرمانی استان کردند.
قهرمانانی چون حسن یزدانی، علی شعبانی، محمدحسین محمدیان و همچنین پیمان حسینی، جاسم دلاوری و… برای تمرین اینجا میآیند و این هم برای ورزش استان خوب است و هم برای مردم که کنار این قهرمانان تمرین کنند. قهرمانان جهان و المپیک به نوعی دکترای رشته خود هستند.
صادقزاده با اشاره به اینکه مسیر قهرمانی، مسیر کوتاهی نیست، گفت: اکثر جوانهای ما که سمت ورزش میآیند دوست دارند زود نتیجه بگیرند، اما مگر یکی که دکترا میگیرد این کار خیلی سریع اتفاق میافتد؟ او باید بعد از دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و سپس دکترا بگیرد. مسیر قهرمانی هم به همین شکل است. من دارم در همین زمینه کتاب مینویسم که قهرمانان باید روی مباحث روانشناسی، بدنسازی، تغذیه و… کار کنند تا نتیجه بگیرند.
انتهای پیام /