به گزارش گروه ورزش شبکه لحظه; مهدی اولاد دارنده مدالهای طلا و نقره پارالمپیک گفت: بعد از رفتار احسان حدادی رئیس فدراسیون دوومیدانی و درخواست روزی ۲ میلیون و ماهی ۶۰ میلیون بابت پیگیری تمریناتم در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب، علیرضا فارسی رییس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی صحبتی با من داشت و قرار بر این شد که تمرینات دوومیدانی خود را به صورت رایگان در این دانشگاه پیگیری کنم.
وی گفت: آقای فارسی در شرایطی چنین فضایی را برای من فراهم کرد که در مدتی که اجازه تمرین در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب را نداشتم هیچ کدام از مسوولین تماسی با من نداشتند تا ببینند من جایی برای تمرین دارم یا خیر و در چه شرایطی قرار دارم. واقعا چنین رفتاری برای من دور از انتظار بود و مثل بچه ناتنی ورزش با من برخورد شد.
قهرمان پارالمپیک توکیو در رشته دوومیدانی ضمن تشکر از علیرضا فارسی، خاطرنشان کرد: این مساله درس خوبی به من داد تا بعد از این متکی به کسی نباشم. البته جا دارد از علیرضا فارسی به خاطر حمایت همه جانبه که طی این مدت از من داشت و برخلاف خیلیها فضای تمرینی را به صورت رایگان در اختیار من گذاشت، تقدیر و تشکر کنم.
اولاد در پایان افزود: با توجه به این که سال آینده مسابقات قهرمانی جهان پارادوومیدانی در هند را داریم برای شرکت در این تورنمنت ابتدا باید در انتخابی تیم ملی که اردیبهشت سال آینده برگزار میشود شرکت کنم تا مجوز حضور در قهرمانی جهان را بدست آورم. سعی دارم بهترین رکورد را در هر دو ماده دیسک و وزنه در انتخابی تیم ملی به ثبت برسانم و با آمادگی بالایی راهی هند شوم.