مراسم بدرقه تیم ملی کرلینگ اعزامی به کمپ بین‌المللی نروژ چه گذشت ؟

در مراسم بدرقه تیم ملی کرلینگ ایران که عازم کمپ بین‌المللی نروژ است با حضور مسئولان فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی بر حمایت از توسعه رشته کرلینگ و برنامه‌های آینده این انجمن تأکید شد.

به گزارش گروه ورزش سایت لحظه روابط عمومی فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی ، در ابتدای این مراسم محمود عبداللهی رئیس انجمن کرلینگ گزارشی از فعالیت‌های یک سال گذشته ارائه داد و گفت: بعد از این کمپ، تمام تلاش ما این است که کرلینگ را در استان‌هایی مثل هرمزگان (جزیره کیش) و استان خراسان رضوی(مشهد) که پیست یخ دارند فعال کنیم. دوره‌های آموزشی برگزار خواهیم کرد و هدف‌گذاری کرده‌ایم در اولین فرصت با حمایت وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی یک مربی تراز اول دنیا را به ایران بیاوریم تا دوره‌های آموزشی سطح بالا برای ملی‌پوشان، مربیان و علاقه‌مندان برگزار کنیم.

ساوه شمشکی: حمایت از انجمن‌ها در اولویت فدراسیون است

در ادامه بهرام ساوه شمشکی رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی با تشریح برنامه‌های فدراسیون گفت: توجه به انجمن‌ها در کنار رشته‌های باسابقه اسکی در اولویت برنامه ها قرار دارد و تلاش می‌کنیم از انجمن‌ها به‌ویژه انجمن کرلینگ حمایت کنیم. این انجمن در یک سال گذشته عملکرد خوبی داشته، مربی خارجی جذب کرده و ضمن وارد کردن تجهیزات در تلاش است تجهیزات تخصصی همچون سنگ و کفش را بومی‌سازی کند.

وی افزود: با پیگیری‌های انجمن کرلینگ، شرایط حضور نمایندگان کشورمان در کمپ نروژ فراهم شد. امیدواریم نوجوانانی که به این کمپ اعزام می‌شوند نهایت استفاده را ببرند و مربی و سرپرست تیم بتوانند تجربیات به‌دست‌آمده را به سایر هم‌تیمی‌ها منتقل کنند. هدف ما این است که پس از بازگشت کمپ‌های مشابهی در ایران برگزار کنیم و علاقه‌مندان از سراسر کشور آموزش ببینند.

صدقی: کرلینگ در کنار هاکی روی یخ رشد می‌کند

کاوه صدقی نایب رئیس فدراسیون و رئیس انجمن هاکی روی یخ نیز در این مراسم گفت: از همان روزی که کرلینگ آغاز شد، در کنار این رشته بودیم و امکانات لازم را در اختیارشان گذاشتیم. تلاش ما این است که کرلینگ در کنار هاکی روی یخ رشد کند و روزی شاهد افتخارآفرینی ورزشکاران کشورمان در این رشته باشیم.

وی تأکید کرد: همان‌طور که آقای ساوه شمشکی گفت، برنامه‌ریزی‌های فدراسیون برای فراهم کردن زمینه رشد و اعتلای همه انجمن‌هاست.

در ادامه این مراسم، خانم نجات مربی تیم ملی کرلینگ به همراه اویس حسن‌زاده سرپرست تیم و ورزشکاران ملی‌پوش از حمایت‌های مسئولان فدراسیون اسکی و ورزش های زمستانی و انجمن کرلینگ تشکر کرده و ضمن بیان دغدغه ها و خواسته های خود خواستار حمایت بیشتر فدراسیون از برنامه‌های کرلینگ شدند.