به گزارش گروه ورزش سایت لحظه؛ عارف آقاسی بازیکن تیم ملی فوتبال درباره وضعیتش در اردوی تیم ملی اظهار کرد: خدا را شکر میکنم و یکی، ۲ سال در تیم تراکتور عملکرد خوبی داشتم و امیدوارم این روند خوب در باشگاه و تیم ملی ادامه دار باشد. جو و شرایط در اردوی تیم ملی نرمال است و همه چیز منظم و رو به روال است. امیدوارم این روند و آرامش را تا جام جهانی ادامه بدهیم تا بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.
آقاسی درباره اینکه بیرانوند از زمانی که بیان کرد که شما به پرسپولیس رفتید، از تیمهای مختلف پیشنهاد دریافت کردید و تکلیفت هنوز مشخص نشده است، گفت: این موضوع را شما تایید کردید. من ۲ سال خوب در تیم تراکتور داشتم و باعث افتخار است که این پیشنهادات را دارم و پیراهنی را بپوشم و به عنوان سرباز انجام وظیفه کنم. من خبر پیوستن خود را به پرسپولیس تکذیب میکنم. البته من صحبت با باشگاه پرسپولیس داشتم، اما اکنون تمرکزم برای بازی با قطر است. شاید من از یک ماه پیش درگیر این بازی بودم و به خودم گفتم که همه تلاش خود را کنم تا به این بازی برسم. ان شا الله نتیجه خوبی کسب کنیم و دل مردم را شاد کنیم.
او درباره اینکه تکلیف وضعیت نقل و انتقالاتی اش بعد از ۲ بازی تیم ملی در فیفا دی مشخص میشود، گفت: بله، اگر امشب خبری شما ندهید همه چیز اوکی است. صحبتهایی در این مورد با بیرانوند کرده بودم، اما چیزی قطعی نبود.