نیمار: رئال چک سفید امضا پیشنهاد داد

ستاره تیم فوتبال سانتوس می‌گوید که پیش از رفتن به بارسلونا فرصت پیوستن به رئال مادرید و بایرن مونیخ را داشته، اما با قلبش بارسا را انتخاب کرد.

به گزارش شبکه ورزشی لحظه  نیمار که اخیراً با فسخ توافقی قراردادش با الهلال به حضور دو و نیم ساله‌اش در این تیم عربستانی پایان داد و با عقد قرارادی 6 ماهه پس از 12 سال به سانتوس بازگشت، در گفت‌وگو با پادکست برزیلی «Podpah» گفت: من به مسی کمک کردم تا بتواند در جریان بازی‌ها از رقبا پنالتی بگیرد. یک روز ما در حال تمرین بودیم که لئو از من پرسید؛ “چطور این‌طور پنالتی‌ می‌گیری؟” که من در پاسخ گفتم؛ “دیوانه‌ای؟ تو مسی هستی! اگر من بتوانم این کار را انجام دهم، تو هم می‌توانی”. سپس به مسی یاد دادم که چطور از رقبا پنالتی بگیرد و او هم شروع به تمرین کردن روی این مورد کرد.

وی همچنین در خصوص گل فوق‌العاده‌ای که در بازی اخیر سانتوس مقابل الیمپیکو به ثمر رساند و توپ را از روی ضربه کرنر مستقیم وارد دروازه حریف کرد، اظهار داشت: می‌توانم تأیید کنم که گلی که به الیمپیکو زدم، با هدف بود و شانسی نبود. پیش از زدن ضربه کرنر با خودم گفتم؛ “پسر، اگر این را گل کنی، هواداران آن را می‌بینند.” من آن توپ را مستقیم از کرنر گل کردم و سپس به سمت هواداران‌مان چرخیدم و با خودم گفتم؛ “خب، حالا چی؟”.

این ستاره برزیلی که پیش از پیوستن به بارسلونا در سال 2013 شانس رفتن به رئال مادرید را هم داشت اما در نهایت ترجیح داد به جمع کاتالان‌ها بپیوندد، در این باره هم یادآور شد: رئال مادرید چک سفید امضایی را به من پیشنهاد داد، آنها به من گفتند که می‌توانم هر چه بخواهم داشته باشم اما من قلباً بارسا را ​​می‌خواستم. من در رئال مادرید می‌توانستم سه برابر بیشتر درآمد داشته باشم. فلورنتینو پرس همیشه من را دوست داشت اما رونالدینیو در بارسا بازی می‌کرد و من می‌خواستم با مسی همبازی شوم.