سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تأکید کرد، تیمش مقابل سپاهان یک بازی متحدانه، هدفمند و نتیجهگرا انجام داده است
به گزارش گروه ورزش سایت لحظه وحید هاشمیان پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: هر دو تیم بازیکنان بسیار خوبی دارند. تیم سپاهان بازی بسیار خوبی انجام داد، یک بازی جوانمردانه و تا آخر جنگیدند. تیم ما هم یک بازی متحدانه، هدفمند و نتیجهگرا انجام داد.
وی در ادامه افزود: شعار من این است، وقتی نتیجه دلخواه ما نبوده، همه چیز بد نبوده است و وقتی نتیجه میگیریم، همه چیز خوب نبوده است. ما از پیروزی امروزمان لذت میبریم و خوشحالیم که سه امتیاز را گرفتیم، ولی میدانیم در روزهای آینده کارهای زیادی پیش رو داریم و باید خودمان را بهتر کنیم و برای بازی بعدی آماده شویم. علاوه بر اینکه از مدیریت باشگاه و بازیکنان تشکر میکنم، باید از پیروانی مدیر تیم تشکر لازم را داشته باشم که حمایت همه جانبه از تیم دارد. از همه مهمتر امروز کاری که ما انجام دادیم، نتیجه کار تمام اعضای کادر فنی بود. تمام اعضای کادر فنی که هماهنگ شدیم و تمام دستیارانم امروز کمک کردند و از همه آنها تشکر میکنم. روز بسیار سنگینی بود.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس راجع به عملکرد خوب پیام نیازمند در این بازی توضیح داد: از زمانی که در تیم ملی بودم با او آشنایی کامل دارم. از نظر شخصیتی بسیار حرفهای و تواناست و امروز بازی بسیار خوبی انجام داد. ما خودمان هم بازیکن بودیم، وقتی مقابل تیم قبلیمان قرار میگیریم ناخداگاه حساسیتهایی به وجود میآید. امروز هم پیام بازی بسیار خوبی انجام داد. امروز بازی بسیار سنگینی برای او بود؛ هر چند همانطور که گفتم در اواخر بازی هدف ما این بود که در ضدحمله به گلهای بیشتری برسیم، ولی از موقعیتها نتوانستیم آنطور که باید استفاده کنیم. به هر حال این هم بخشی از فوتبال است. انشاءالله در روزهای آینده روی این مورد هم کار میکنیم. هدف ما بهتر شدن در هر بازی است.