په‌ په لوسادا: قهرمانی پرسپولیس؟ همه چیز به بازیکنان مربوط است

در دو هفته اول تمرینات سختی انجام دادیم و اکنون تمرکز خود را بر کاهش فشار تمرینات گذاشته‌ایم تا تیم برای رسیدن به بهترین شرایط برای شروع مسابقات آماده شود.

به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، په په لوسادا مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: من قبلا در نساجی و گل‌گهر با جواد نکونام و مجید جلالی کار کرده‌ام و از پرسپولیس شناخت داشتم و می‌دانستم که این تیم بزرگترین تیم ایران است و یکی از تیم‌های خوب آسیا است.ما در حال حاضر در بخش پنجم تمرینات هستیم. در دو هفته اول تمرینات سختی انجام دادیم و اکنون تمرکز خود را بر کاهش فشار تمرینات گذاشته‌ایم تا تیم برای رسیدن به بهترین شرایط برای شروع مسابقات آماده شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس می‌تواند قهرمان لیگ بیست‌ودوم شود هم گفت:درباره این موضوع گواردیولا می‌گوید که همه چیز در فوتبال به بازیکنان مربوط می‌شود. این بازیکنان هستند که فوتبال بازی می‌کنند و فوتبال متعلق به آنها است. ما مشتاقانه منتظر تکمیل ترکیب تیم خود هستیم تا قدرتمند شویم. سعی می‌کنیم همه پرسپولیسی‌ها را خوشحال کنیم. ما اگر تمام فصل کنار هم باشیم، موفق می‌شویم.

انتهای پیام /