گلزنی علیپور مقابل هوادر، یک تیر و دو نشان!

گلزنی احتمالی علی علیپور مرد شماره ۹ سرخ پوشان در هفته پایانی برای پرسپولیس می‌تواند حکم یک تیر و دو نشان را برای او داشته باشد.

به‌گزارش گروه ورزش سایت لحظه بررسی آمار گلزنان پرسپولیس در تاریخچه رویارویی‌های این تیم روبروی هوادار نشان می‌دهد عیسی آل کثیر مهاجم دزفولی قرمز‌ها آقای گل سرخ پوشان در این بازی محسوب می‌شود.

جالب است بدانید عیسی آل‌کثیر با ۴ گل برترین گلزن تقابل‌های پرسپولیس و هوادار به شمار می‌رود. این در حالی است که پس از آل کثیر، علی علیپور با ۳ گل و سعید صادقی با ۲ گل در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

با این اوصاف اگر علیپور بتواند در بازی پیش روی تیمش مقابل هوادار، گلزنی کند، علاوه بر این که شانس خود را برای کسب کفش طلا و عنوان آقای گلی افزایش می‌دهد، می‌تواند از به رکورد عیسی آل کثیر رسیده و حتی با به ثمررساندن چند گل، از رکورد این بازیکن و همبازی اش در پرسپولیس عبور کند.