بازیهای پارالمپیک 2020 توکیو در حالی به پایان رسید که کاروان کشورمان با 12 طلا، 11 نقره و یک برنز در جایگاه سیزدهم ایستاد و در این بین دوومیدانی کاران بیشترین مدال را کسب کردند.
به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، برنامه ریزی مسئولان کمیته ملی المپیک اعزام کاروان کیفی برای این رقابتها بود و برهمین اساس 15 دوومیدانی کار راهی توکیو شدند که حاصل آن 12 مدال طلا و نقره و چند عنوان چهارم تا ششم بود. این تعداد مدال نشان میدهد که برنامه ریزیها در این رشته به خوبی انجام شده و هر ورزشکاری که اعزام شد شانس مدال بود.
دوومیدانی جانبازان و معلولان طی سالیان گذشته از عملکرد خوبی برخورد دار بوده و در پارالمپیک و پاراآسیایی حرف اول مدالهای کاروان کشورمان را میزند و نیمی از آنها را کسب میکند. کمیته ملی پارالمپیک پیش از اعزام شانسهای ورزشکاران برای کسب مدال و نوع آن را برای دوومیدانی مشخص کرده بود که در مجموع 7، 8 مدال پیش بینی میشد که یکی دو مورد آن طلا بود، اما این تعداد در پایان مسابقات به 5 طلا رسید.
3 نقره و سه برنز هم پیش بینی شده بود که در مجموع به 7 نقره رسید. در این بین مهدی اولاد دوومیدانی کار نابینای کشورمان درخشش بسیار خوبی داشت و توانست یک طلا و یک نقره را کسب کند.
از درخشش یک بانو تا نابینایی که دو مدال گرفت
در بخش بانوان نیز هاشمیه متقیان کاری کرد کارستان. او که در اولویت بندی شانس مدال نبود، صاحب مدال طلا شد که همه پیش بینیها در مورد خودش را تغییر کند. او که اصالتا اهوازی است مدالش زیاد مورد توجه قرار گرفت و حتی گفته شده که در یک شرکت نفتی استخدام خواهد شد.
بهود کیفی مدالها نسبت به ریو
پارا دوومیدانی ایران در 2016 ریو تنها صاحب یک مدال طلا شده بود که در این دوره به 5 طلا رسید و در نقره نیز از 6 به 7 رسیدیم. نکته جالب توجه اینکه در توکیو دوومیدانی کاران کشورمان مدال برنزی را کسب نکردند که از این حیث نیز نسبت به ریو پیشرفت داشتند.
عملکرد دوومیدانی کاران در توکیو:
سعید افرزو: طلا
امیر خسروانی: طلا
حامد امیری: طلا
هاشمیه متقیان: طلا
مهدی اولاد: طلا
امان الله پاپی: نقره
صادق بیت سیاح: نقره
علی پیروج : نقره
مهدی اولاد: نقره
علیرضا مختاری: نقره
سجاد محمدیان: نقره
سیامک صالح فرج زاده: نقره
علی اصغر جوانمردی: چهارم
سامان پاکباز: پنجم
نورمحمد آرخی: ششم
وحید علی نجیمی:نیمه نهایی
انتهای پیام /