بازیکن فوتسال براثر کرونا درگذشت

بازیکن تیم فوتسال زرند کرمان به دلیل کرونا، ۴ ماه پس از بستری در بیمارستان درگذشت.

به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، رضا امانی، بازیکن تیم فوتبال زرند کرمان که چند ماهی به دلیل بیماری کرونا در بیمارستان بستری بود، صبح امروز مقاومتش شکست و دار فانی را وداع گفت.

این بازیکن شمالی، ۴ ماهی با این بیماری دست و پنجه نرم کرد اما سرانجام تسلیم شد. او سابقه بازی برای تیم‌های شهروند ساری، کراپ الوند وگهر زمین سیرجان را در کارنامه خود دارد.

او که دی ماه سال گذشته در بیمارستان بستری شد، ابتدا در کرمان به بیمارستان رفت و بعد از مدتی برای نزدیکی به خانواده خود به بیمارستانی در ساری منتقل شد. آخرین بازی او پیش از بستری شدنش در بیمارستان، بازی برابر فردوس قم بود.

غفاری، رییس بیمارستان امام(ره) ساری با تایید این خبر در این خصوص اظهار کرد: این بازیکن کم‌تر از ۲ ماه در بیمارستان ما بستری بود. او در این مدت در بخش آی‌سی‌یو حضور داشت و به کمک دستگاه‌ها زندگی می‌کرد و متاسفانه بامداد امروز دار فانی را وداع گفت.

 

بیشتر بخوانید:

 یوری اورباخ درگذشت
خانواده رایولا تایید کرد؛ سوپر ایجنت فوتبال درگذشت +عکس
کشتی گیر قهرمان المپیک درگذشت

انتهای پیام/