ورزشکار لرستانی پرتاب نیزه کلاس F13 میگوید: با اینکه رکورددار جهان این کلاس، آسیایی است اما برای کسب نشان طلا تلاش میکنم.
به گزارش لحظه به نقل از خبرنگار ایسنا بهزاد عزیزی در منطقه لرستان، اظهار کرد: 16 مهر که نخستین روز دو و میدانی بازیهای پاراآسیایی است، مسابقه دارم.
وی در مورد آمادگیاش گفت: 90 درصد آمادهام و تا روز مسابقه به آمادگی کامل خواهم رسید.
عزیزی با اشاره به اینکه رکورددار جهانی پرتاب نیزه کلاس F13 ازبکستانی است، تصریح کرد: با این شرایط کسب نشان طلا در جاکارتا سخت است اما برای به دست آوردن خوشرنگترین مدال تلاش میکنم.
این ورزشکار لرستانی یادآور شد: رکورد حریف ازبک 71 سانتیمتر است و من نیز در مسابقه رسمی 66 سانتیمتر پرتاب کردهام اما رکورد تمرینیام بیشتر است.
وی بیان کرد: برای نخستین بار است که به چنین رقابت مهمی اعزام میشوم و تلاش میکنم دست پر برگردم.
عزیزی گفت: از خانوادهام و دکتر مصطفی بهرامی، مربی تیم ملی برای تمام زحماتشان تشکر میکنم و امیدوارم مردم دعا کنند تا دست پر برگردیم.