آسترکی: باید دید در چه شرایطی این نتایج کسب شده/ تغییر کادرفنی پاراوزنه‌برداری تصمیمی غیرفنی بود

به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه،  غلامرضا آسترکی درباره ارزیابی‌اش از عملکرد تیم ملی پاراوزنه‌برداری در مسابقات جهانی گفت: اعتقاد دارم تا زمانی که به صورت مستقیم و از نزدیک در جریان روند آماده‌سازی تیم و همچنین شرایط ورزشکاران در روز مسابقه قرار نگیریم، نمی‌توانیم تحلیل و ارزیابی دقیقی از نتایج کسب‌شده داشته باشیم. من هم چون از این اتفاقات بی‌خبر هستم، نمی‌توانم تحلیل دقیقی ارائه دهم. کارشناسان باید رکوردها را بررسی کنند و با بررسی شرایط برگزاری تمرینات، اردوها و رکوردهای بچه‌ها در مسابقات گذشته عملکرد تیم را مورد ارزیابی قرار دهند.

وی ادامه داد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

اینکه چه اتفاقاتی در جریان مسابقات رخ داده است، ما بی‌خبر هستیم. تحلیل من این است که شرایط روز مسابقه باید در نظر گرفته شود. در پارالمپیک لندن هم همین اتفاق رخ داد و بین رکوردهای بچه‌ها در اردو و تمرینات و روز مسابقه اختلاف بود. در هر صورت کادر فنی تلاش می‌کند بهترین نتیجه کسب شود و هیچ مربی نمی‌خواهد ورزشکارش نتیجه نگیرد. باید دید خطاهایی که بچه‌ها داشتند چه تاثیر‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی روی گرفتن وزنه توسط مربی داشته است. برخی مواقع وزنه‌بردار در همان حرکت اول خطا می‌کند که کار وزنه‌ گرفتن را برای مربی سخت خواهد کرد.

مربی پیشین تیم ملی پاراوزنه‌برداری در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پاسخ به این سوال که آیا با توجه به تغییرات صورت‌گرفته رکوردهای وزنه‌برداران روند روبه رشدی داشته است یا نه، گفت:

رستمی در یک وزن بالاتر به میدان رفت در حالی که در جاکارتا در 72 کیلوگرم وزنه 229 کیلوگرمی را به عنوان رکورد جهان ثبت کرده بود. در بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا 5 رکورد جهانی و آسیایی را جابجا کردیم. شاید تنها در یکی دو حرکت که آنها هم حرکت چهارم بود چراغ قرمز گرفتیم، اما آنچه دیدم به عنوان عضو کوچکی از خانواده وزنه‌برداری قابل قبول بود و به اعضای تیم تبریک می‌گویم.

آسترکی در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پاسخ به این سوال که آیا با توجه به تغییرات در کادرفنی، عملکرد وزنه‌برداران در مسابقات جهانی مطلوب بوده است یا نه، عنوان کرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌:

اطلاع دقیقی از این موضوع ندارم، اما وقتی تیم در جاکارتا 4 مدال طلا، 4 نقره و 2 برنز کسب می‌کند و 5 رکورد جهانی جابجا می‌شود، تغییر کادر فنی نمی‌تواند تصمیمی فنی بوده باشد و عزیزانی که هستند باید پاسخگو باشند.

مربی پیشین تیم ملی پاراوزنه‌برداری گفت:

 اینکه چرا کادر فنی تغییر کرد مربوط به اصول مدیریتی است، اما فکر نمی‌کنم فنی بوده باشد. نتایج و رکوردهایی که ثبت کردیم مشخص است که چه عملکردی داشتیم. اینکه چرا تغییرات صورت گرفت، تصمیمی مدیریتی بوده است. تنها کاری که می‌توانیم بکنیم این است که در آستانه پارالمپیک تصمیمی اتخاذ شود که به نفع این رشته باشد.

منبع: فارس