به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه،شاید زمانی که از «فرانک پرتوآذر» سخن به میان می آید کلمه بدشانسی در ذهن ها تداعی می شود. جایی که قرار بود در بازی های 2018 جاکارتا رقابت های دوچرخه سواری در شش دور برگزار شود اما گرمای هوا مسوولان این دوره از بازی ها را مجاب کرد تا تعداد دورها را کاش دهند.
در دور پایانی و در حالی که پرتو آذر تندتر از دیگران برای دستیابی به مدال طلا رکاب می زد زنجیر دوچرخه اش پاره شد و از کورس جا ماند اما او از پای ننشست و با وجود تاخیر پنج دقیقه ای در رقابت با نفرات برتر، به عنوان چهارمی بازی های آسیایی رسید. کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری کوهستان ایران چند روز پیش توسط انجمن MWSN به عنوان یکی از سی بانوی تاثیرگذار و قدرتمند ورزش بانوان جهان اسلام انتخاب شد. او مدال برنز رقابت های قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد.
وی ضمن تشریح ملاک های انتخاب وی به عنوان سی زن برتر جهان اسلام، از قهرمانی و موفقیت هایش در ورزش دوچرخه سواری سخن به میان آورد.
پرتو آذر با یادآوری اتفاقات تلخ جاکارتا می گوید: آن روز را فراموش نکردم و هنوز در ذهنم است زیرا با فاصله از رقیبان جلو بودم . می خواستم به طلای آسیا دست پیدا کنم اما زنجیر دوچرخه همراهی نکرد. در آن اتفاق من هیچ تقصیری نداشتم و برخلاف برخی از حرف و حدیث ها تنها کسی که از پاره شدن زنجیر ضرر کرد من بودم.
وی تصریح کرد: از سال 1391 که به صورت حرفه ای وارد رشته دوچرخه سواری شدم تا امروز تلاشم این بوده که در جمع برترین ها باشم و توانستم نخستین مدال دوچرخه سواری بانوان در رقابت های قهرمانی آسیا کسب کنم؛ مدال برنز این رقابت ها خیلی برایم مهم بود.
کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری در زمینه جایگاه کنونی خود در رنکینگ جهانی این رشته گفت: در یک مقطع در صدر رنکینگ آسیا در بین صد نفر برتر جهان بودم اما اکنون به خاطر شرکت نکردن در برخی تورنمنت ها در بین چهار رکابزن زن آسیا قرار دارم.
دارنده مدال برنز رقابت های قهرمانی با بیان اینکه در مرداد ماه سال 98 مسابقات انتخابی بازی های المپیک 2020 دارم گفت: یکی از مهمترین راهکارها برای کسب سهمیه المپیک در سال آینده میزان سرمایه گذاری فدراسیون و وزارت ورزش در این رشته است. اگر توجه ویژه ای به دوچرخه سواری شود بدون شک امید زیادی به حضور در توکیو دارم. مرداد ماه بدون شک زمان نتیجه گیری و ثمر بخشی میزان سرمایه گذاری در رشته دوچرخه سواری است.
پرتوآذر در زمینه انتخابش توسط توسط انجمن MWSN به عنوان یکی از سی زن برتر جهان اسلام در ورزش گفت: هر چند که افتخاراتی که کسب کردم با برخی از بانوان ورزشکار ایرانی قابل مقایسه نیست اما اهمیت تلاش ورزشی من آن است که توانستم به عنوان نخستین زن ایرانی و شاید زن مسلمان در این رشته مدال بگیرم.
او در پایان تصریح کرد: قرار گرفتن در بین سی زن برتر جهان اسلام در ورزش تنها یک عنوان نیست بلکه یک افتخار برای بانوان ایرانی است زیرا خارج از مرزها برخی تبلیغات علیه شهروندان ایران به ویژه بانوان پیش زمینه های منفی ایجاد کرده است. بانوان ایرانی ورزشکار در افتخار آفرینی در سطح جهان سفیرانی هستند که واقعیت های جامعه را در سطح جهان مخابره می کنند.
منبع: ایرنا