به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، حسن پروانه در مورد وضعیت هندبال در سالهای اخیر اظهار کرد: هندبال به دلیل تغییرات زیاد در مدیریت در این سالها بسیار ضربه خورد. در این دو سه سال اخیر از داشتهها استفاده کرد و در آسیا پنجم شد. نمیتوان گفت تیم خوب بود و خوب بازی کرد و پنجم شد. تیمی که خوب است روی سکو میرود. همه این اتفاقات به ساختار بر می گردد. ساختار هندبال در این اواخر مشکل داشت. در زمان رحیمی مربیان تیمهای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان روی کاغذ مربی بودند ولی در عمل سرمربی همه تیمها زوران کاستاراتویچ بود. این یک اشتباه بزرگ بود. مربی که اختیار نداشته باشد نمیتواند تیم را جمع کند. البته در نهایت عنوان پنجمی برای همان مربیان نوشته شد.
پیشکسوت هندبال در ادامه گفت: یکی دیگر از مشکلات سالهای اخیر این رشته مهره سوزیها بود. زوران کاستاراتویچ سرمربی هندبال نگاهش حضور در بین چهار تیم نهایی بود همانند کی روش در جام ملتهای آسیا، در نهایت هندبال ما به نیمه نهایی هم نرسید و پنجم شد. رحیمی از محمدرضا رجبی به عنوان دبیر استفاده کرد و باعث سوزاندن رجبی شد. برای اینکه رجبی به بازیهای آسیایی برود از او به عنوان کمک مربی در کنار زمین استفاده کرد و شهداد مرتجی روی سکوها بود. این اشتباهات همه دست به دست هم دادند تا هندبال ضرر کند و هندبال ایران از همه سکوهای آسیا باز بماند.
وی ادامه داد: هندبال در این سالها خیلی ضربه خورده است و اکنون نیاز به یک مدیر کاربلد و فردی که بتواند تغییرات اساسی در ساختار این فدراسیون ایجاد کند دارد. اگر درست رفتار نشود و یک مدیر با نگاه و دید خوب به فدراسیون نیاید دوباره همین وضعیت را در هندبال شاهد خواهیم بود. به نظر من باید فردی در فدراسیون هندبال رئیس شود که تجربههای مختلفی از هندبال داشته باشد و از جامعه هندبال باشد. سابقههایی از قبیل بازیکن، مدیریت باشگاهی، مدیریت ورزشی و همچنین جوان باشد. فردی باشد که بتواند در فدراسیون تغییر ذائقه ایجاد کند. فردی که مسن باشد برای فدراسیون هندبال به درد نمیخورد. شنیده ایم اکنون از فردی حمایت میشود که چند ماه دیگر جزو بازنشستگان است و چند ماه بعد باید دوباره فدراسیون را ترک کند. دوباره انتخاب سرپرست، دوباره انتخابات فدراسیون و دوباره همان آش و همان کاسه!
پروانه خاطر نشان کرد: در حال حاضر مجبور هستیم که از میان تأیید صلاحیتها یک کاندیدا را انتخاب کنیم. به نظر من از میان همه تنها ۲ یا ۳ نفر از آنها ظرفیتهای موجود را دارند و میتوانند به این رشته کمک کنند. سایر کاندیداها اقبال عمومی را ندارند. در میان کاندیداها افرادی هستند که بازیکن ملی بودند، سابقه مدیریت باشگاهی دارند، چند دوره سرپرست هیأت بوده اند و سواد دارند، در حال حاضر شغلهای خوبی دارند و برای حقوق ریاست به فدراسیون نمی آیند. این افراد میتوانند به هندبال خدمت کنند نه افرادی که با وعده اسپانسر می آیند. قبل از انتخابات همه کاندیداها ادعا میکنند که بانکها را به عنوان اسپانسر در اختیار میگیرند اما در عمل آیا این را شاهد خواهیم بود؟ مهدوی ادعا کرد که ۸ میلیارد برای فدراسیون پول آورد اما در نهایت با حدود ۳ میلیارد بدهی فدراسیون را تحویل داد.
وی در پایان گفت: وزارت ورزش که سرپرست برای فدراسیونها انتخاب میکند باید در انتخابش دقت کند. نباید از فردی استفاده کند که به عنوان کاندیدا در یک فدراسیون دیگر ثبت نام کرده است. در این شرایط مشکلات زیادی به وجود میآید. در حال حاضر فدراسیون هندبال به نظر من بی سرپرست است چون فرد منتخب برای رشته دیگری تبلیغ میکند. زمانی که رحیمی از فدراسیون رفت شنیدم که حساب فدراسیون ۴۵ هزار دلار و یک میلیارد و چهارصد و خوردهای موجودی داشت. اکنون سوال من اینجا است که آیا این پول برای رئیس آینده باقی مانده یا مثل گذشته حیف و میل شده است؟
منبع: ایسنا