به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، علی محمدیاری با بیان اینکه ۱۲ سال است در عضویت تیمهای ملی است و در این مدت موفق به کسب ۱۴مدال جهانی، پاراآسیایی و پارالمپیک شده است و رکوردار پرتاب دیسک جهان در کلاس خودش نیز میباشد، گفت: ورزشکاران معلول با توجه به شرایطی که دارند، شغل خاصی ندارند و بیشتر ارگانها و سازمانهای دولتی نیز برخلاف قانون مصوب، از استخدام قهرمانان پارالمپیکی سرباز میزنند.
وی ادامه داد: تنها حرفه و منبع درآمد ما ورزش است، اما با توجه به محدود بودن عمر ورزشی یک قهرمان، شاید تنها تا مدت کوتاهی قادر به تأمین هزینههای زندگیاش از این طریق باشد و پس از پایان دوران قهرمانی، عملا کار دیگری بلد نیستیم و نمیتوانیم از راههای دیگر هزینههای زندگی را تأمین کنیم.
دارنده مدال برنز بازِهای پارالمپیک تصریح کرد: با توجه به اینکه اینجانب در رشته تحصیلی حقوق درس خواندهام و در زمینه قضایی هم سابقه کار دارم و دارای کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرمشناسی هستم، سال گذشته در آزمون سردفتری شرکت کردم و برای قبولی در آن، قید حضور در تمرینات بازیهای پاراآسیایی را زدم و تمام تمرکزم را روی قبولی در این آزمون گذاشتم، اما پس از آن اعلام شد که پذیرفته نشدم، از طرفی چون در تمرینات حضور و تمرکز کافی نداشتم، مدال جاکارتا و جایزه نقدی آن را نیز از دست دادم.
محمدیاری افزود: سپس در فراخوان جذب مدیر دفاتر خدمات قضایی شرکت کردم که پس از پیگیریهای فراوان، پاسخی به من داده نشد و به من گفتند که آنجا هم پذیرفته نشدم. با تمام سختیها و با توجه به شرایط جسمانی و ویلچری بودن، مشکلات و مرارتهای زیادی را برای تحصیل پشت سر گذاشتم، اما موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد شدم. از طرفی جوانی و عمر خود را در ورزش صرف کردم و جسمم را سپر تمرینات سخت کردم تا پرچم ایران به اهتزاز درآورم و برای کشورم افتخارآفرین باشم. از حجتالاسلام و المسلمین رئیسی ریاست قوه قضائیه تقاضا دارم با تجدیدنظر در صدور جواز سردفتری یا دفاتر الکترونیک قضایی موافقت نماید و مشتاقانه خواستار ملاقات حضوری ایشان از نزدیک هستم.
منبع: فارس