به گزارش سرویس ورزشی شبکه لحظه، شش ماه پیش بود که حرف و حدیثها پشت سرش شروع شد. گفتند میخواهد برود که برای همیشه بماند، اما او بی توجه به تمام فرافکنیهایی که میشد به کانادا رفت تا پیشرفت کند و با یک قرارداد سه ساله در کنار بهترینهای دنیا در رشته اش تمرین و مبارزه کند و هر زمان که نیاز شد بیاید و در میادین جهانی برای ایران افتخارآفرینی کند.
خودش میگوید این حرف و حدیثها هنوز هم ادامه دارد و هربار به ایران میآید حرفهای عجیب بیشتری میشنود. حتی دامنه این مزاحمتها به کانادا هم کشیده شد و عدهای برای اینکه زیرآبش را بزنند به تیمش “تایتل فایت” ایمیل زدند و خواستند که قراردادشان را با او فسخ کنند، اما مسئولان تیم با بی توجهی به این درخواستها آب پاکی را روی دست این افراد ریختند و به همکاریشان ادامه دادند.
سالار غلامی بوکسور کرمانشاهی عضو تیم ملی درخصوص صحبتهایی که چندماه اخیر در خصوص پناهنده شدنش به کانادا مطرح شده، گفت: خط شکنی کردم، برای همین هم این حساسیتها ایجاد شد. مگر رشتههای دیگر نیز لژیونر ندارند، پس چرا برای آنها مزاحمت ایجاد نمیکنند. نمیخواهم به کانادا پناهنده شوم، هر زمان هم که قراردادم تمام شود به کشور باز میگردم. هر موقع هم به تیم ملی دعوت شوم، حتماً خواهم آمد.
وی بابیان اینکه پیش از حضور در کانادا از تیمهای دیگر دعوتنامه رسمی برای حضور در این تیمها را داشته، عنوان کرد: از جمله این تیمها، تیمی از هامبورگ آلمان بود که حتی پس از انجام تستهای لازم قرارداد دوساله ای نیز با این تیم بستم تا در رقابتهای بوکس بوندسلیگا برای آنها بازی کنم، اما چون سرباز بودم، نه ورزات ورزش و نه فدارسیون با من همکاری نکردند و در نهایت کش دار شدن این موضوع باعث شد تا تیم آلمانی از قرارداد خود منصرف شود.
این بوکسور ملی پوش درخصوص تفاوت بین تیم آلمانی و کانادایی گفت: هرچند که رقم قرارداد در تیم آلمانی بیشتر بود، اما شرایط تیم کانادایی بهتر است. تیم فایت ماهانه ۹ هزار دلار و در مجموع طی شش ماه گذشته ۵۰ هزار دلار برای من هزینه کرده است.
وی اضافه کرد: تیمهای خارجی با توجه به اینکه برای بازیکنانشان هزینه میکنند، لذا اگر بازیکن آسیبی ببیند و یا از نظر روحی مشکل داشته باشد، تمام تلاش خود را بکار میگیرند تا مشکلاتش را رفع کنند. این دقیقاً موضوعی است که ما در ایران عکس آن را میبینیم، چون برای بازیکن هزینهای نمیشود، اگر بازیکن مصدوم شود و یا دچار مشکل شود، سریعاً نیروی جایگزین برایش انتخاب میکنند و به این راحتی کنار زده میشود.
بوکس ما پسرفت داشته است
غلامی لابی گری، عدم وجود حمایتهای مالی و جاماندن از پیشرفت سریع دیگر کشورها را از مشکلات کنونی بوکس ایران دانست و گفت: بوکس ایران تا چندسال پیش خوب کار میکرد و فاصله چندانی با سطح دیگر کشورها نداشت، اما درشرایط فعلی بوکس کشورهای رقیب به خوبی پیشرفت کرده و توانسته اند این رشته را به یک صنعت پولساز تبدیل کنند.
وی گفت: امروز کسب یک مدال برنز برای بوکس ایران به یک آرزو تبدیل شده، چرا که کسی به فکر بوکس نیست و همه به فکر منفعت خود هستند.
غلامی ادامه داد: برخی از کشورهای مطرح در بوکس دنیا امروز برای تا ۲۰ سال آینده این رشته برنامه ریزی کرده اند و هر مدیر و مربی جدید هم که روی کار بیاید آن برنامهها را ادامه میدهد، اما در ایران ما حتی برای سه ماه آینده هم برنامه منسجمی نداریم و اگر هم داشته باشیم با روی کار آمدن مدیر و مربی جدید روی این برنامهها خط کشیده میشود.
غلامی تاکید کرد: چون جیره خوار کسی نیستم راحت حرف می زنم و این مسئله عدهای را ناراحت میکند.
بهترین مربی دنیا هم بیاید کاری در بوکس ایران از پیش نمیبرد
این بوکسور لژیونر در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا موافق حضور مربی خارجی در بوکس ایران است، عنوان کرد: اگر بهترین مربیان بوکس دنیا را هم داشته باشیم، باز در بوکس ایران که مانند یک زمین غیرحاصلخیز شده کاری از پیش نمیبرد.
وی مشکلات زیرساختی را از یکسو و عدم همدلی جامعه بوکس ایران از دیگر سو را از عوامل مهم عدم موفقیت این رشته در ایران دانست و گفت: مشکلات زیادی در بوکس داریم، اما اگر میخواهیم پیشرفت کنیم باید برنامه ریزی داشته باشیم، به مربی تیم ملی اختیار تام بدهیم و فرصت دهیم تا تواناییهای خود را نشان دهد.
عضو تیم ملی بوکس تصریح کرد: اگر همه شرایط را برای بوکس ایران فراهم کنیم، در دو سال اول تغییرات به وضوح دیده میشود و شاید بتوان گفت که بتوانیم در سالهای آینده مدال المپیک این رشته را بگیریم.
بانوان بوکسور میتوانند مدالآوری ما را در مسابقات بالا ببرند
وی همچنین درخصوص راه اندازی بوکس بانوان در ایران گفت: اخیراً صحبتهایی مبنی بر راه اندازی بوکس بانوان در ایران شده که به نظر میرسد تحقق این صحبتها باعث رشد بوکس ایران شود و زنان بوکسور بتوانند با مدال آوری در میادین بین المللی و حتی جهانی کاری که مردان نکردند را جبران کنند.
غلامی تاکید کرد: از آنجایی که بوکس بانوان در المپیک لندن راه اندازی شد و اخیرا نیز اوزان جدیدی را به آن اضافه کردند، اگر از همین امروز شروع کنیم کشورهای دیگر چندان از ما جلوتر نیستند و میتوانیم به راحتی به آنان برسیم.
غیرمتخصصها بوکس کرمانشاه را دست گرفته اند
این ورزشکار کرمانشاهی در ادامه به تشریح وضعیت کنونی بوکس کرمانشاه پرداخت و گفت: متأسفانه افرادی مسئولیت بوکس کرمانشاه را برعهده گرفته اند که در این رشته متخصص نیستند و این موضوع بوکس این استان را با مشکل مواجه کرده است.
وی افزود: طی سالهای اخیر اتفاق مثبتی در بوکس کرمانشاه رخ نداده است. اینکه در مسابقات قهرمانی کشور مقامی کسب کنیم موفقیت محسوب نمیشود، زمانی در بوکس موفق هستیم که چندین ملی پوش داشته باشیم.
غلامی تصریح کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان هم به این رشته توجهی ندارد و این مسائل باعث شده تا بوکسورهای کرمانشاهی از این استان مهاجرت کنند.
بارها حقم را در تیم ملی خوردند
غلامی همچنین درخصوص چگونگی ورودش به دنیای بوکس نیز گفت: تا قبل از ۱۶ سالگی رشتههای بسکتبال و قایقرانی را تجربه کردم، اما در این سن درحالی به بوکس وارد شدم که همانند یک حرفهای این رشته را میفهمیدم، چراکه پدرم مربی بوکس بود و همیشه در خانه با من تمرین داشت. در همین سن بود که در اولین دوره مسابقات بوکس رده نوجوانان غرب کشور شرکت کردم و توانستم مدال نقره را کسب کنم. این مدال آوری جرقهای برای حضور جدی من در بوکس شد و از همین جا بود که برای حضور در مسابقات و میادین مختلف راغب شدم تا اینکه سال ۸۹ اولین بازی برون مرزی را در اوکراین تجربه کردم.
وی افزود: در مجموع تاکنون ۴۰ بازی ملی با چندین مدال آوری را برای کشورم داشته ام، هرچند که در این سالها بارها در تیم ملی حقم را خوردند.
این بوکسور کرمانشاهی در ادامه کسب مدال المپیک را یکی از اهداف زندگیاش عنوان کرد و گفت: میخواهم قهرمان المپیک باشم، برای این هدف هم تلاش میکنم، اما با وجود اینکه تاکنون بارها با قهرمانان المپیک مبارزات نزدیکی داشته ام و حتی برخی از آنان را مغلوب کرده ام، کار سخت و هدف بلند پروازانهای است.
وی تاکید کرد: البته تمام تلاشم این است که درجایی که اکنون هستم بهترین باشم و بتوانم خودم را بالا بکشم، چراکه این لیگ از معتبرترین لیگهای بوکس دنیا محسوب میشود.
منبع: ایسنا